Tour de France

Verhalen uit de Tour

Voetbalshirt echt of nep?

Er zijn tegenwoordig zoveel voetbalshirts op de markt en met enorme prijs verschillen. De prijs kan wel variëren van 90 tot 10 euro. Meestal kun je er vanuit gaan als je er 90 euro voor betaald dat het echte shirts zijn. Maar toch wil je zeker weten of je niet 90 euro over de balk gooit vanwege een nep-shirts. Gelukkig kan je in de Nederlandse grote sportwinkels er vanuit gaan dat er echte originele merkshirt word verkocht. Bekende merk kleding zoals Nike, Adidas, Puma enz. Hebben strenge eisen aan winkels waar ze hun merk verkopen. Je kan er vanuit gaan dat een winkel in een zijstraatje niet zomaar originele Nikes mag verkopen. Ga je naar minder bekende winkels of koop je in het buitenland moet je echter beter oppassen. De laatste jaren zijn namelijk de nep bijna niet te onderscheiden van de neppe. Ze worden in Azië steeds beter in het kopiëren van T-shirts. Natuurlijk is er niks mis met nep shirts. Zeker als je financieel niet zo breed hebt en veel kosten kwijt bent aan je studie is het fijn om toch een shirt van je favoriete club te kunnen dragen.

Waar moet je op letten als je een echte merk shirt wilt hebben?

Kwaliteit
Kwaliteit is vaak veel slechter dan de originele shirts. Nep shirt zijn vaak gemaakt van mindere sterkere materiaal, er staan spelfouten op en de naden zijn slecht gestikt. Je kunt deze shirt vaak makkelijk uit elkaar scheuren.

Label
Bekijk goed de label van de shirt die je wilt kopen. Vaak staat hier al de officiële merk op aangegeven. Je kunt ook zien waar het gemaakt is en wat et adres is van de fabrikant. Waslabel zit altijd aan de linkerzijde van de shirts.

Buitenland
Belangrijk is om te weten dat originele voetbalshirts overal ter wereld ongeveer de zelfde prijs hebben. Reken altijd eerst even om in valuta om uit te rekenen of het ongeveer dezelfde prijs heeft. Een voetbalshirt die ruim 20 euro goedkoper is kun je al vanuit gaan dat dit niet de originele model is.

Kortom zijn een hoop zaken waarop je moet letten wanneer je een voetbalshirt koopt. Wij hopen je hiermee op weg te helpen om een juiste keuze te maken. Wanneer je op internet zoek naar shirt word het natuurlijk allemaal wat lastiger.

Info & Utils

Published in donderdag, september 1st, 2016, at 09:53, and filed under Uncategorized.

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Next text: .

Comments are closed.

Tour de France © 2016. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.